Menu
Tablet menu

Verbouwing Den Dolder

In Den Dolder heeft studioNEP een ontwerp gemaakt voor de verbouwing en uitbreiding van een tussenwoning. De kleine begane grond verdieping is met een 4 meter diepe uitbouw ruim 20m2 groter geworden. De uitbouw biedt ruimte aan een grote keuken met een spoeleiland met bar. De ruimte is om het eiland heen geboetseerd en door de grote schuifpui schuin te zetten ontstaat een luifel die zorgt dat de keuken in de zomer niet te warm word. De opening van de schuifpui is door de luifel ook beschut. De ruimte waar onspronkelijk de keuken stond is nu in gebruik als kinderhoek. 

studioNEP zorgde zowel voor het exterieur als het interieur ontwerp. Om de uitvoering op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen binnen het gestelde budget heeft studioNEP ook de aanneming voor haar rekening genomen.

Fotografie: Feike Zantinge

#studioNEP

Login or Register